Regels forum

Ga naar beneden

Regels forum

Bericht van CEO Ithuriel op zo feb 01, 2009 12:05 am

De volgende regels zijn bedoeld om deze website leuk, interessant, overzichtelijk en vernieuwend te houden. Iedere gebruiker van deze website dient deze regels te kennen en zich er aan te houden. Overtreden van deze regels kan resulteren in een waarschuwing, verwijdering van betreffend(e) bericht(en) en eventueel een (tijdelijke) ban of een combinatie van deze acties.

• Blijf on-topic
Niet te ver afwijken van het onderwerp. Als een discussie te ver vertakt naar gelieve van de discussiestarter maak daar dan een aparte draad voor aan.
• Niet provoceren
Geen oeverloze discussies over niet terzake doende onderwerpen die slechts dienen om te provoceren cq. ruzies uit te lokken.
• Quote alleen relevante delen.
Haal in je quote overbodige stukken weg. Specificeer je tot het stuk waar je op wilt reageren. Dit om de discussie zo overzichtelijk mogelijk te houden.
• Post op het juiste subforum.
De indeling op het forum is er niet voor niets. Post je bericht in het daarvoor bestemde gedeelte van het forum.
• Privé zaken zijn ongewenst.
Niet relevante zaken uit het privé-leven van anderen mogen niet zonder toestemming worden gepost.
• Geen onnodig schokkende of onsmakelijke zaken.
Plaats geen materiaal met de doelstelling te shockeren (b.v. porno en geweld).
• Oproepen of aanzetten tot geweld.
De vrijheid van meningsuiting omvat niet het bedreigen met, oproepen of aanzetten tot welke vorm van geweld dan ook. Postings met een dergelijke inhoud zijn dan ook ten strengste verboden.
• Geef altijd inhoud aan je posting.
Plaats dus niet enkel quotes, materiaal van derden of hyperlinks zonder daar een eigen toevoeging aan te geven zoals mening of een stelling.
• Start niet voor iedere mededeling een nieuwe draad.
Kijk eerst of er al een draad bestaat over het onderwerp. Dit om zo discussies interessanter te houden en niet een overvloed aan draden te krijgen. Kwaliteit voor kwantiteit.
• Houdt het forum netjes.
Post je berichten in een nette vorm. Dat betekent onder andere dat je rekening houdt met de schermresolutie van andere gebruikers en gebruik niet onnodig veel hoofdletters of uitroeptekens. Gebruik ook kleine overzichtelijke avatars en maak geen gebruik van bewegende avatars.

Verder kunnen de moderators aanvullend op deze regels de posts en topics op eigen inzicht beoordelen wanneer deze policy wanneer deze niet in een situatie voorziet.

De moderators behouden zich het recht voor in te grijpen wanneer zij dat noodzakelijk achten. Tevens zijn zij niet aansprakelijk voor de inhoud van reacties van derden op deze website.

Gebruik dus gewoon je gezond verstand en gedraag je fatsoenlijk op deze website.
avatar
CEO Ithuriel
Admin

Aantal berichten : 176
Leeftijd : 34
Woonplaats : Meeuwen
Registration date : 01-03-08

http://theclonearmy.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum